• Originalitate

  • Imaginație

  • Expresivitate

Creație

Procesul de creație este unul care implică originalitate, imaginație, expresivitate. Creativitatea oferă sinteza între inteligență și imaginație.

Imaginează-ți că ai o mică companie ale cărei vânzări o iau în jos. Totul de pinde de compania asta. Viitorul tău, viitorul familiei tale și viitorul familiilor altor oameni care lucrează în același loc cu tine. Vii în biroul ăsta, te așezi pe scaunul din fața mea și-ncepi să-mi vorbești. Acum. Ce vrei de la mine? Scriitură elegantă? Capodopere? Vrei strălucire? Sau vrei să vezi afurisita aia de linie a vânzărilor ridicându-se de jos și începând să crească? Spune ce vrei?

Te invit să ne întâlnim!

Design grafic

Design grafic

Producție grafică

Realizăm machete grafice pentru materiale publicitare tipar offset sau digital, indoor sau outdoor. Propunerile noastre sunt dedicate și țin cont de nevoile clienților noștri de obiectivele de marketing ale acestora. Oferim și servicii fotografice pentru imagini personalizate necesare în procesul grafic. Procesarea foto și editarea acestora ne aparțin.

Content & Copywrite

Content & Copywrite

Texte originale

Conținutul unui material de promovare, al unui articol dintr-un ziar, revistă, sau cel din social media este un factor decisiv în creșterea gradului de conștientizare a brand-ului, firmei, produsului.
Pentru a te diferenția de concurență textele publicate trebuie să fie originale, structurate, ușor de înțeles, convingătoare. Într-o lume în care on line-ul ajunge să definească tendințe într-un timp foarte scurt, ceea ce te definește, prin conținutul publicat, poate să facă diferența.
Prin intermediul nostru poți să îți crești numărul de urmăritori, potențiali clienți și să te și poziționezi corect în piață.

Audio/Video

Audio/Video

Clipuri media

Clipurile audio, dedicate promovării prin radio sau prin social media, reprezintă o modalitate de a face cunoscută oferta firmei, noile produse sau serviciile acesteia.
Clipurile audio pot fi realizate cu timp diferit de prezentare, între 10 și 30 secunde. Durata clipului fiind dată de mesajul transmis dar și de costul campaniei.
Spoturile TV completează campaniile publicitare. Televiziunea ramane un vector important de promovare, alături de video din on line. Spotul TV este mai pretențios de realizat cu mult mai multe ingrediente și, binențeles, cu buget mai mare.
Te putem ajuta să implementezi campanii radio sau la TV.