Creație și producție publicitară

  • Print

    Culori bine definite

Print

Produse publicitare realizate prin imprimarea diferitelor materiale pe bază de solvent, pe diferite materiale. Printurile pot fi utilizate indoor sau out door si pot fi realizate pe hartie, autocolant, poliplan, PVC sau textil.
Produsul final poate fi finisat în diferite moduri, cu tiv, capse, buzunare, etc

  • Calitate
  • Prețuri competitive
  • Timp scurt de execuție

Soluții creative

Imprimarea digitală strălucește atunci când sunt necesare cantități mici de produse. Când fiecare piesă are nevoie de un cod unic, nume, adresă, digitalul este singura cale de a le produce.

Multe proiecte de tipărire pentru companii sau persoane fizice nu au nevoie de tiraje mai mari de 500 buc, iar, în această situație tiparul digital este soluția cea mai bună.

Materiale de marketing distincte, cum ar fi cărțile de vizită care captează atenția și stimulează interesul potențialilor clienți pentru tine și afacerea ta.

Broșurile promoționale sunt unul dintre cele mai importante instrumente de marketing pe care companiile le folosesc pentru a-și transmite valoarea clienților.

Fluturașii promoționali – de la unul simplu, față-verso, la unul pliat în trei, Pliant promoțional.

Calendare personalizate – acestea este o oportunitate de a vă prezenta compania pe tot parcursul anului. Explorați diferite dimensiuni, forme, conținut – de perete, birou, buzunar

Hanger door – în forme personalizate sau standard, cu o grafică adecvată cresc gradul de cunoaștere a mărcii dumneavoastră.

Stickere (autocolante) – Cu un design grozav, un mesaj deștept și o formă deosebită pot fi atrăgătoare și dorite de către cei din jur.

Printuri ”custom made” – opțiuni de personalizare, imprimare, finisare care transmit dinamism și le vor face remarcate de potențialii clienți.

Servicii personalizate

© Copyright - SmartProd. Powered by .studio