Creație și producție publicitară

  • Firme luminoase

    Casetele luminoase, uzuale și potențial grafic mare

Firmele luminoase

Firmele luminoase sau, altfel spus, casetele luminoase, atrag atenția asupra afacerii sau mărcii dumenavoastră. Casetele luminoase sunt practice, ușor de utilizat, de instalat și ușor de schimbat în cazul în care logo-l sau marca dumneavoastră au nevoie de actualizări.
Firmele luminoase pot fi realizate în diferite forme și dimensiuni. În general cele mai răspândite sunt casetele luminoase cu fețe din dibond decupat, cu spate aplicat din plexiglass sau alt material transparent sau cu litere volumetrice aplicate. Casetele pot fi amplasate pe fața de sau la interior.

  • Potențial grafic deosebit
  • Preț accesibil
  • Montaj facil

Soluții creative

Casetele luminoase simple reprezintă o soluție cu un preț accesibil pentru reclama firmei dumneavoastră. Timpul de execuție este mai scurt decât alte produse folosite în publicitatea exterioră sau interioară. Pot fi confecționate din profile de PVC sau de aluminiu, cu fețe de policarbonat sau plexiglas. Pot fi confecționate și cu fețe de poliplan tensionat, în acest caz se vor folosi profile speciale de aluminiu.

Iluminarea casetelor se face cu elemente LED sau neoane LED, astfel consumul de energie este unul scăzut. În cazul în care bugetul alocat este unul scăzut pot fi folosite tuburi de neon convențional pentru iluminarea acestora.

Casetele luminoase pot fi confecționate cu o față sau cu două fețe pentru cele montate în consolă.

Servicii personalizate

© Copyright - SmartProd. Powered by .studio